NİSAN 2024

Merhaba,

2024 yılının Nisan ayına gelmiş bulunuyoruz. Tüm dünyada ve ülkemizde büyük soru işaretleri ile başlayan 2024 yılının ilk çeyreğini hep birlikte kapattık. Genel olarak hem sektörümüzün diğer sektörlere göre hem de markamızın rakiplerimize göre pozitif ayrıştığı bir ilk çeyrek yaşadığımızı düşünüyorum. Göstermiş oldukları performans için tüm iş ortaklarımıza teşekkür ediyorum.

İkinci çeyreğe de hem iş ortaklarımıza hem de tüketicilerimize yönelik hızlı kampanyalarımızla başladık. Amacımız bu periyotta da firma olarak pozitif ayrışmak. Club uygulamalarımızda sizlerden gelen talepler çerçevesinde ciddi altyapı değişiklikleri yaptık. Ayrıca yine talepleriniz doğrultusunda yeni kampanyamızla birlikte kazanım çeşitliliği yarattık.

Geçtiğimiz ay Vaillant Akademi platformumuzun lansmanını yaptık ve siz değerli iş ortaklarımıza tanıtımları gerçekleştirdik. Hem dijital hem de yüz yüze eğitimlerimizin bazı olacak bu yeni platformu önümüzdeki dönemde sizlerle birlikte çok daha proaktif olarak kullanacağımızı belirtmek isterim. İleriki süreçte tüm eğitim faaliyetlerimizi, sektörümüzde benzeri olmayan bu platform ile yöneteceğiz.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl Sabancı Üniversitesi – EDU iş birliği ile değer odaklı satışı önceliklendiren eğitim serimizi başlattık. Bu kapsamda 2024 planlarımızı da çok güçlü bir şekilde hazırladık. Mayıs ayından itibaren çeşitli ve güncel eğitim konularımızla ve çok değerli eğitmenlerimizle sizleri bir araya getirerek sektörde hep birlikte yine fark yaratacak bir çalışmaya imza atacağız. Arkadaşlarımız, detaylı programlarımız ile ilgili sizleri bilgilendiriyor olacak.

Isı pompası ürünü için geçtiğimiz yıl devreye aldığımız Vaillant Live uygulaması ile dijital alandan yaptığımız satış adetlerini sizlerle birlikte her geçen gün arttırıyoruz. Dijital platformlara yaptığımız yatırımlarla hem kombide hem de ısı pompasında markamızı en görünür marka haline getirdik. Bu alanda fark yaratacak yeni uygulamalarımızı önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız.

Bu vesile ile tüm iş ortaklarımızın geçmiş bayramlarını kutluyor, sağlıklı ve başarılı bir 2. çeyrek diliyorum.

Sevgi ve Saygılarımla,

Ufuk Atan
Vaillant Group Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı