OCAK 2024

Merhaba,

Öncelikle yeniden tüm iş ortaklarımıza sağlıklı ve güzel bir yıl dileyerek başlamak istiyorum. Hep birlikte son derece başarılı sonuçlarla kapattığımız bir yılı daha geride bıraktık. Yine zorlayıcı koşulların öngörüldüğü ancak bir o kadar da yeni fırsatlar barındıran bir yıla giriş yaptık.

Geçtiğimiz yılın son çeyreğinde de kampanya ve uygulamalarımızda hız kesmedik. Son çeyrek club kampanyamız ve iş bankası ile yaptığımız bonus puan kampanyasının satışlarımıza katkısını memnuniyetle gördük. Seyahat kampanyamızın ödül seyahatlerini sizlerin ve ekiplerimizin katılımları ile büyük bir keyifle gerçekleştirdik.

Bu yılın ilk çeyreği için hazırladığımız ve sizlere duyurduğumuz club uygulamamızda yetkili satıcılarımızın kazanımlarını daha da arttıracak bir kurgu oluşturduk. Pozitif yansımalarını hep birlikte görmeyi umuyoruz.

İçinde bulunduğumuz yıl seçim ortamı ve çeşitli (ve farklı) ekonomik ortam beklentileri ile başladı. Hepimiz tecrübe ettik ki bu şekildeki öngörüler ile başlayan yıllar, içinde pek çok fırsatı da barındırır.

Gelin yeni yılda odaklanmamız gereken fırsatları hep birlikte hatırlayalım:

Vaillant ailesi olarak, koşullardan bağımsız olarak hep birlikte hedeflerimize odaklandığımızda sonuçlarımızın son derece olumlu olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu inançla yeni yıla girdik ve çalışmalarımıza başladık.

En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.

Sevgi ve Saygılarımla,

Ufuk Atan
Vaillant Group Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı