EKİM 2023

Merhaba,

Öncelikle yılın 3. çeyreğinde elde ettiğiniz başarılı sonuçlar için sizleri tebrik ederek sözlerime başlamak istiyorum. Son derece değişken bir pazar ortamından geçiyoruz. Bu değişken ortamda Vaillant iş ortakları olarak tecrübe ve uzmanlığınızla fark yaratıyorsunuz.

Yaz dönemini de içine alan bu çeyrekte faaliyetlerimize hız kesmeden devam ettik. Yazın başında lansmanını yaptığımız yeni split klimalarımız, bu alanda hedeflediğimiz büyümenin itici gücü olacak. Temmuz ayında da yeni akıllı kontrol sistemimiz myVAILLANT Smart ürünümüzü devreye aldık. Bu alanda etkinliğimizi çok daha yukarıya çıkartmak istiyoruz. Devreye aldığımız yeni ürünlerimizde de hem Vaillant kalitesini yansıtmayı hem de ulaşılabilir ürünler sunarak pazar etkinliğimizi artırmayı amaçlıyoruz.

Satışlarınızı desteklemek ve kazanımlarınızı artırmak için devreye aldığımız yeni club kampanyamız ile ilgili pozitif geri dönüşleriniz ve elde edilen sonuçlar bizleri oldukça memnun etti. Geçtiğimiz günlerde sizlere duyurduğumuz 4. çeyrek kampanyamızdan da yine son derece olumlu sonuçlar bekliyoruz.

Ağustos ayında İstanbul, Ankara, Adana ve İzmir’ de geleneksel roadshow toplantılarımızı gerçekleştirdik. Bu toplantılarda hem yılın geride bıraktığımız kısmı ile ilgili değerlendirmelerimizi hem de önümüzdeki dönem için planlarımızı sizlerle paylaştık ve sizlerin de çok değerli görüşlerinizi aldık. Planladığımız çalışmaları, sizlerin de görüşleri çerçevesinde şekillendirerek ilerliyoruz.

Biliyorsunuz, ısı pompası konusunun altını her ortamda çiziyoruz. Vaillant olarak hem Avrupa pazarlarında hem de Türkiye’de bu alanda son derece iddialıyız. Bu iddiamızı tekrar ortaya koymak amacıyla geçtiğimiz günlerde yeni ısı pompası reklam kampanyamızı lanse ettik. Televizyondan radyoya, hava durumu vb. sponsorluklardan etkin dijital kullanıma kadar son derece etkili bir çalışma gerçekleştirdik. Bu kampanyamızda DJ Talk kullanımları ve sponsorlukları, duvar, gaintboard giydirmeleri gibi daha önce yer almadığımız mecralarda da bulunduk ve çok olumlu geribildirimler aldık. Türkiye ısı pompası pazarındaki en önemli iletişim yatırımlarından birini yapmış olduk. Umarım kampanyamız sizlerin de beğenisini kazanmıştır.

Yoğun bir son çeyrek bizi bekliyor. Sizlerin olumlu performansları ile yıl hedeflerimizi en iyi şekilde gerçekleştireceğimize ve aşacağımıza inanıyoruz. Tüm iş ortaklarımızın sağlıklı ve başarılı bir ana sezon geçirmelerini diliyorum. En kısa zamanda görüşmek ümidiyle…

Sevgi ve Saygılarımla,

Ufuk Atan
Vaillant Group Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı