TEMMUZ 2023

Merhaba Değerli İş Ortaklarımız,

Genel ekonomik tartışmalar, seçim, bayram, yaz başlangıcı derken yine oldukça yoğun gündemli bir çeyreği daha geride bıraktık.

Bu çeyrekte de değişmeyen; Vaillant ailesi olarak tüm koşullara rağmen elde ettiğimiz sonuçlar oldu. İlk altı ayın sonunda neredeyse tüm iş kollarında elde ettiğimiz pozitif sonuçlar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Yılın ikinci çeyreğinde de sizlerle olmaya ve yenilikçi uygulamalarımıza devam ettik. Mayıs ayında Vaillant Akademi eğitimlerimizi gerçekleştirdik. Sabancı Üniversitesi – EDU iş birliği ile Vaillant yetkili satıcıları için özel olarak tasarlanan eğitimlerimizin sizlere ve ekiplerinize faydalı olduğunu umuyorum. Bu faaliyetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz.

Geçtiğimiz aylarda hayata geçirdiğimiz seyahat kampanyamızın ve ardından yılın 3. çeyreği için devreye aldığımız ilk çalıştırma – hediye kombi kampanyalarımızın sizlerden gördüğü ilgi, bizi oldukça motive ediyor. Sizlerin gayretleri de eklenince bu kampanyalarımızdan çok iyi sonuçlar elde edeceğimize eminiz.

Geçtiğimiz günlerde Vaillant olarak sektörde yine bir ilk olan Vaillant Live uygulamamızı hayata geçirdik. Bu uygulama ile müşterilerimiz, internet sayfamız üzerinden kullanılan dijital bir alt yapı ile ısı pompası konusunda uzman müşteri temsilcilerimiz ile görüntülü görüşme imkanı buluyorlar. İlklerin markası Vaillant olarak, bu alandaki yatırımlarımıza devam ediyoruz.

Sizlere teknik anlamda desteğimizi daha da arttıracağımız PartnerNET sayfamızı da devreye almış bulunuyoruz. Bu platform, önümüzdeki dönemde birçok işlemimizi gerçekleştireceğimiz ve deneyiminizi en iyi noktaya taşıyacak PartnerNET tabanının ilk uygulaması…

Zorlayıcı ekonomik koşullar altında limit, kredi kartı uygulamaları, yeni ödeme seçenekleri vb. alanlarda günün koşullarına uygun finansal enstrümanlar üretmek en önemli hedeflerimiz arasında. Bu alanda da günlük değişen koşullara hızlı adapte olacak şekilde hareket ediyoruz.

Yaz döneminin hemen ardından ana sezonumuz bizi bekliyor. Ana sezondan hemen önce bölgelerde bir arada olacağımız roadshow toplantılarımızı planladık. Bu toplantılarda yoğun olarak sizlerle vakit geçirerek ana sezon ile ilgili beklenti ve planları karşılıklı paylaşmak istiyoruz. Sezonda da yine pazarlama uygulamalarımız ile ilgili çeşitli haberlerimizi sizlerle paylaşacağız.

Tüm iş ortaklarımıza sağlıklı ve güzel bir tatil dönemi diliyorum. En kısa zamanda görüşmek ümidiyle.

Sevgi ve Saygılarımla,

Ufuk Atan
Vaillant Group Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı