NİSAN 2023

Tüm iş ortaklarımıza merhaba,

Bu süreçte bizler bir yandan insani yardımlarımızı yapmaya çabalarken bir yandan da müşterilerimize nasıl iyi bir hizmet götürebiliriz sorusunun cevabını aradık. Depremin meydana geldiği 6 Şubat 2023 tarihinden bugüne kadar bölgedeki tüm kullanıcılarımıza ücretsiz cihaz kontrolü ve tamirini de kapsayacak şekilde çeşitli servis hizmetleri sunduk.

Süreç içerisinde, deprem bölgesindeki Vaillant yetkili satıcılarımızın da kendi acılarını ve sıkıntılarını hemen bir kenara bırakarak bölge halkına destek olmak için nasıl büyük bir çaba sarfettiğini gururla izledik. Bölgedeki yetkili satıcılarımızın bu gayreti ve elde ettiği sonuçlar gerçekten çok önemliydi, bunun için de kendilerine bu ülkenin bir vatandaşı olarak teşekkürlerimi sunuyorum.

Hayat büyük acıların yanında geleceğe dair umutlarıyla devam ediyor. Bir yandan hep birlikte yaralarımızı sarmaya çalışırken bir yandan da müşterilerimize hizmete hep birlikte devam ediyoruz.

İş sonuçlarımıza baktığımız zaman ilk çeyrekte gerçekten çok iyi performans sergileyen bir Vaillant ailesi vardı. Hem geleneksel alanda hem de ısı pompası gibi yeni alanlarımızda yıla güçlü bir başlangıç yaptık.

Yılın başında duyurduğumuz kampanyalarımızın çok iyi gittiğini görmek bizleri memnun ediyor. Kampanyalarımız dönemsel ihtiyaçlara göre yoğun olarak devam edecek. Nisan ayının başında 4 yeni infomobilimizi sahaya çıkarttık. Araçlarımızın sizlerin satışlarına olumlu katkı sağlamaya devam edeceğini umuyoruz.

Mayıs ayında Vaillant Akademi–Satış Pazarlama eğitimlerimizi başlatıyoruz. Sizlerin bu eğitimlerden büyük keyif alacağınızı ve işlerinize önemli katkı sağlayacağını düşünüyorum.

Satış Sonrası Hizmetler Departmanımızın geçtiğimiz günlerde Vaillant Self Servis uygulamasını devreye aldı. Kullanıcılarımızın internet sitemizden rahatlıkla ulaşabildiği ve sektörde ilk olarak devreye aldığımız bu uygulama ile servis hizmetleri alanında önemli bir kolaylık sunuyoruz.

Vaillant markamızın premium liderliğine yakışacak iletişim stratejimiz üzerinde yoğun olarak çalışıyoruz, önümüzdeki dönemde bu alandaki çalışmalarımızın sonuçlarını göreceksiniz.

Bu vesile ile hem Ramazan ayınızı hem de yaklaşan Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Sizlere, sevdiklerinizle birlikte yaşayacağınız nice sağlıklı ve mutlu bayramlar diliyorum.

Görüşmek üzere…

Sevgi ve Saygılarımla,

Ufuk Atan
Vaillant Group Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı