NİSAN 2023

Değerli İş Ortaklarımız,

Ülkemiz ve dünyamız zorlu zamanlardan geçerken, Mübarek Ramazan ayının tüm insanlık için kardeşliğe, paylaşıma ve iyiliğe vesile olmasını dileyerek satırlarıma başlıyorum.

Rekorlara imza attığımız 2022 yılının ardından yine mükemmel iş sonuçlarına imza attığımız ilk çeyrek sonrasında ofislerinize misafir olmanın haklı gururunu yaşayan Vaillant Group Türkiye ailesi maalesef bu kez biraz buruk. Hepimiz üzgün, kırılgan ve duygusalız. Güzel ülkemizde yaşanan deprem felaketi kalplerimizi dağladı. Depremden zarar gören tüm vatandaşlarımız ve iş ortaklarımıza baş sağlığı, hayatta kalanlara sabır ve dayanma gücü niyaz ediyoruz.

Vaillant Group Türkiye ailesi olarak birinci derece kaybımız olmaması bu acıyı maalesef azaltmamaktadır. Üç güzel şehrimiz depremden çok derin etkilendi. Depremin acısını hisseden diğer 8 şehrimiz toparlanma sürecinde hayatlarına devam etmeye çalışıyor. Bu gibi zor durumlarda önce öfke duygusu belirir sonra yerini kaygı alır. Kaygıyı aşacak tek şey güven duygusunu beslemekten geçer. Güven duygusu ise empati ile oluşur. Şirket olarak süreçte bölgeye yönelik her birinizden aldığımız destek talepleri bu empatinin ve aile olma hissiyatının en güzel örneklerini temsil etmiştir.

Vaillant Group olarak bölge iş ortaklarımızı, çalışma arkadaşlarımızı ve depremzedelerimizi birçok alanda desteklemeye gayret ettik. İlk andan itibaren yöneticiler olarak bölgeye intikal edip arkadaşlarımızın iyi olduğundan emin olmak istedik. Yardım kuruluşlarına maddi desteklerimizin yanı sıra, bölgeye yiyecek içecek ve kıyafet yardımında bulunduk. Deprem bölgesinde evlerinde hasar olan tüketicilerimize ücretsiz satış sonrası servis hizmeti verdik. Ayrıca sizlerden gelen talep üzerine Vaillant Group olarak desteklerinizi koordine ederek bölgeye yardım tırı gönderdik. Bu fırsat ile katkı sağlayan tüm ailemize teşekkürü borç biliyoruz.

Şimdi farklı bir kulvarda katkı sağlama zamanı. Güçlü ülkemiz ve güzel insanlarımız ile birlikte silkinmek, ayağa kalkmak ve işlerimize bıraktığımız yerden sıkıca sarılıp depremin açtığı yaraları sarmamız gerekiyor. Deprem bölgesi dışındaki tüm bölgelerimizde daha çok çalışıp, ülkemize katma değer yaratacak işler yapıp ödeyeceğimiz vergiler ile eksiklerimizi gidereceğiz.

İlk çeyrekte yapmış olduğumuz gibi ikinci çeyrekte de satışlarımızın hız kesmeden devamını sağlayabilmek için kampanyalarımızı kurguladık. Yılın başında sizlere aktardığım mesajı hatırlatmak istiyorum: ‘’Ayak izimizi arttırmak’’ bu yılın başarı formülü olacak. Her zaman olduğu gibi gurur duyacağımız iş sonuçlarına imza atacağımız bir satış dönemi dilerken, yaklaşan Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

Sevgi ve Saygılarımla,

Erol Kayaoğlu
Vaillant Group Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı