OCAK 2023

Öncelikle tüm iş ortaklarımıza tekrar; sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl dileyerek sözlerime başlamak istiyorum!

Zorluklar ve fırsatlarla dolu bir yılı daha geride bıraktık. Vaillant Türkiye ailesi için ayrı bir önemi olan 2022 yılını; sizlerle bir arada olduğumuz, grubumuzun Türkiye’deki 30. yılını kutladığımız güzel bir organizasyonla tamamladık. Bu organizasyondaki güzel enerjiniz için hepinize tekrar teşekkür ediyorum! Sizlerle yeni yeni tanışan bir arkadaşınız olarak; markamızın 30 yıllık başarısının sırrını çok daha iyi anlıyorum.

Şimdi önümüzde yeni bir yıl var. Yine kendine özgü dinamikleriyle; zorlukları ve fırsatları içinde barındıracak bir yıl. Toplantımızda da paylaştığımız gibi hep birlikte, hem bugün hem de gelecek için çalışacağımız bir yıl olacağını şimdiden söyleyebilirim.

2023 yılına hızlı bir giriş yaptık. Henüz yeni yıla daha girmeden yayınladığımız Club uygulamaları ve ilk 6 ay kampanyamız ile ilgili sizlerden son derece olumlu geri bildirimler aldık.

Yıl içinde sizlerle iletişim halinde kampanyalarımızı, yeni ürünlerimizi, iletişim çalışmalarımızı, sistemsel yeniliklerimizi ve diğer önemli projelerimizi geliştiriyor ve paylaşıyor olacağız. Bunun için ekip olarak büyük bir heyecan içindeyiz. Yeni ürünlerden, Vaillant Akademi’ye; yeni dijital uygulamalardan müşteri deneyimini arttırma projelerine, farklı kampanyalardan, sizlerle bir araya geleceğimiz çeşitli organizasyonlara kadar sıkı bir hazırlık içinde olduğumuzu şimdiden ifade etmek isterim.

Vaillant, globalde olduğu gibi Türkiye’de de sektöründe yeniliğin ve değişimin öncülüğünü üstlenmiş bir marka. Bu sorumlulukla sizlerle birlikte günümüzdeki pozisyonumuzu daha da geliştirirken önümüzdeki dönemin ana konusu olan enerji çeşitliliği, sürdürülebilirlik, verimlilik alanlarında da markamıza yatırım yapacağız.

2023 yılının hep birlikte kolay ve başarılı bir yıl olması dileğimle!

Sevgi ve Saygılarımla,

Ufuk Atan
Vaillant Group Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı