OCAK 2023

Değerli İş Ortaklarımız,

2023 yılının sizlere, tüm sevdiklerinizle güzel hatıralar biriktireceğiniz bir yıl olmasını dileyerek satırlarıma başlamak istiyorum.

2022 yılını birçok alanda rekorlara imza atmış olmanın gururu ile hatırlayacağız. Euro bazında 30 yıllık tarihimizin en yüksek cirosunu gerçekleştirmenin yanı sıra, yeni iş kollarımızdan ısı pompasında, elektrikli ürünlerimizde, ani su ısıtıcısı (VED) ürünümüzde ve kazan ürünlerimizde tarihimizin en yüksek adetlerine ulaştığımızı müjdelerken, bu sonuca katkı sağlayan her birinize ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim.

2022 Aralık ayında İstanbul’da sizlerle bir araya geldik. 2022 yılını değerlendirip başarılarımızı kutlamanın yanı sıra 2023 yılı ile ilgili plan ve programlarımızı sizlerin bilgisine sunduk. Almış olduğumuz geri bildirimler bizleri son derece motive etti. Sizlerin teveccühü ve markamıza göstermiş olduğunuz güven bizleri son derece memnun ederken bir yandan da sizler için daha iyisini yapabilmek adına bizi enerjik tutuyor.

2023 yılına bildiğiniz üzere kombi ürünümüzde çok güçlü bir kampanya ile başladık. Premium segmentte pazar liderliğimizi devam ettirecek ve her zaman ‘’kazandıran marka’’ stratejimizi perçinleyecek bu kampanyamıza ilginin artarak devam ettiğini memnuniyetle takip etmekteyiz. Her şehirde ve her satış noktasında bu kampanyamızın bilindiğinden, uygulandığından ve anlaşıldığından emin olunmasını sizlerden rica ediyorum. Ocak ayının ilk yarısında bu kampanyanın etkisinin ilk çalıştırma rakamlarımıza yansıdığını söyleyebilirim.

Vaillant Elektrik adı altındaki yeni kanal stratejimizle elektrikli ürünlerimizde daha yüksek ciro ve adetlere imza atacak planlamalarımızı sahayla paylaşmaya başladık. İş Ortakları Toplantımızda belirtiğim üzere hizalanmayı kaybettiğimizde alanımızı kaybederiz. Bu sebeple uygulamalarımızın eksiksiz, tam ve kusursuz şekliyle sahada vücut bulması sizlerin desteği ile mümkündür.

2023 yılının kazananı “sahada ayak izi bırakanlar” olacak.

2023 yılının daha büyük işlere imza atacağımız ve yıl sonunda yeni rekorları kutlayacağımız bir yıl olması dileğimle; hepinize bol kazançlı satışlar diliyorum.

Sevgi ve Saygılarımla,

Erol Kayaoğlu
Vaillant Group Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı