EYLÜL 2022

Tüm iş ortaklarımıza merhaba!

Bir dönem ara verdiğimiz VaiHaber bültenimizin beğeneceğinizi umduğumuz yeni formatıyla tekrar sizlerleyiz.

Kolay bir yıl olmayacağını tahmin ettiğimiz 2022’ye Vaillant ailesi olarak iyi bir başlangıç yaptık. Global anlamda yaşanan ürün ve malzeme tedariki problemleri, ekonomik gelişmeler, pazardaki talep dengesizliği gibi birçok olumsuz etkene rağmen çoğu alanda olumlu sonuçlar elde ettiğimizi görüyoruz. Burada sizlerin göstermiş olduğunuz gayretin büyük bir payı var!

Yıla Vaillant Club’ta sizleri desteklemesini hedeflediğimiz önemli kampanyalarla başladık, prim sistemlerimizde de yeni düzenlemeler yaptık. Ardından hemen hemen her ay etkin kampanyalarımızla yanınızda olarak, sizleri pazarda rekabetçi kılmaya çalıştık. Bunlarla ilgili sizlerle yaptığımız görüşmelerde olumlu geribildirimlerinizi almak bizleri oldukça mutlu etti. Yoğun rekabet ve yüksek enflasyon ortamında Satış – Pazarlama ekipleri olarak sizlerin yanında olabilmek adına ciddi bir gayret sarf ediyoruz.

İletişim alanındaki çalışmalarımızda dijital pazarlama faaliyetlerine ağırlık vererek devam ediyoruz. Bu çerçevede Vaillant Kafa Rahatlatan Sohbetler podcast kanalımızda 4. sezonumuzun yayınına başladık. Yayınlarımızın ilk ayda elde ettiği 25 bin dinlenme ile kanalımızda, toplamda 450 bin dinlenme ve 20 bin kanal abonesine ulaşarak çok iyi bir performans yakaladık. Sizlerin işlerinizi yönetmesine ciddi anlamda destek olacağına inandığımız birçok dijital projemizin hazırlıklarına yoğun olarak devam ediyoruz. Bugünlerde ısı pompası dijital iletişim kampanyamızı devreye alıyoruz. Isı pompası iletişiminde bu anlamda önümüzdeki dönemde önemli yatırımlarımız olacak Her yıl yaptığımız bayi memnuniyeti anketi çalışmamızı da bu süreçte başlatıyoruz. Bu çalışma bizler için çok önemli, çünkü biliyoruz ki tüketicilerimiz ve bayilerimizin memnuniyeti arttıkça başarılarımız da katlanarak artacak. Ankete göstereceğiniz ilgi için şimdiden teşekkür ediyorum.

Sizlerle olan iletişimimizi sağlam tutmak ilk önceliklerimiz arasında. Hem Roadshow’larda hem de seyahat kampanyaları vesilesiyle bir araya gelebildiğimiz seyahatlerde ekip olarak sizlerle ne kadar iyi bir sinerji yakaladığımızı tekrar hissettik. Oldukça keyifli geçen kampanya seyahatlerimizin sezon öncesi hepimiz için iyi bir motivasyon sağlığına inanıyorum. Yeni sezonda da sizlerle olan kuvvetli iletişimimizi sürdürerek yeniliklerimizi ve markamıza yaptığımız yatırımları artırmaya devam edeceğiz.

Vaillant Türkiye ekibi olarak hep beraber yüksek bir motivasyonla sezona giriyoruz. Birbirimizden aldığımız güçle yıl sonunu da başarılı sonuçlarla kapatacağımıza inanıyorum.

Hepinize sağlıklı ve güzel bir sezon diliyorum, iyi çalışmalar.

Sevgi ve Saygılarımla,

Ufuk Atan
Vaillant Group Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı