TEMMUZ 2024

Erol Kayaoğlu

Vaillant Group Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

Değerli İş Ortaklarımız,
Zorlu geçen 2024 yılının ilk yarısını acısıyla, tatlısıyla geride bıraktık.

Devamı
Ufuk Atan

Vaillant Group Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

Tüm İş Ortaklarımızı Saygı ve Sevgi ile Selamlıyorum,
Hayatın olağan döngüsü gibi iş hayatımızda da iniş ve çıkışların olduğu dönemleri hepimiz yaşamışızdır. İçinde bulunduğumuz dönemde de bu dalgalanmalarla sıklıkla karşılaştığımızı görüyoruz.

Devamı
Vaillant Yeni Ürünü “climaVAIR” ile Konfor ve Tasarruf Sunuyor

Vaillant’ın klima ürün ailesine yeni eklenen klima modelleri climaVAIR pro ve climaVAIR multi tüketicilerin beklentilerini üst düzeyde karşılayacak özelliklere sahip. Klima ailesine yeni eklenen ürünler, yüksek verimliliği, çevreci ve bütçe dostu özellikleriyle öne çıkıyor.

Devamı
Vaillant, Isı Pompası Eğitimleriyle Müşteri Memnuniyetini Artırıyor

İş ortaklarının donanımlarını daha da geliştirmeyi ve onları geleceğe hazırlamayı hedefleyen Vaillant Türkiye, Vaillant Akademi ile 2024 yılı “Isı Pompası Satış Teknikleri Eğitimlerini” tamamladı.

Devamı
Vaillant Akademi Dijital Pazarlama Eğitimi ile İş Ortaklarına Güç Katıyor

Vaillant Akademi’nin 2024 yılı eğitim programında yer alan “Dijital Pazarlama Eğitim Programı” başarıyla gerçekleştirildi.

Devamı
Vaillant’ın Premium Marka Kimliğine Yönelik Satış Teknikleri Eğitimi Tamamlandı

Müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmayı ilke edinen Vaillant, Vaillant Akademi kapsamındaki eğitimlerini tamamladı.

Devamı
IDC’den Vaillant Group Türkiye’ye “Sürdürülebilirlikte Yılın En İyi Projesi” Ödülü

Vaillant Group Türkiye Bilgi Teknolojileri Departmanı tarafından geliştirilen "Üç Alanda Sürdürülebilirlik: Çevre, Toplum, Çalışan" başlıklı çalışma, IDC Türkiye CIO Zirvesi’nde “Sürdürülebilirlik” kategorisinde “Yılın En İyi Projesi” seçildi.

Devamı