OCAK 2024

Erol Kayaoğlu

Vaillant Group Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

Değerli İş Ortaklarımız,
2024 yılının siz değerli iş ortaklarımıza, sevdiklerinizle birlikte hayal ettiklerinizin de ötesinde deneyimler ve tecrübeler yaşatması dileklerimle bu yılın ilk VaiHaber yazı dizisine başlamak istiyorum.

Devamı
Ufuk Atan

Vaillant Group Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

Merhaba,
Öncelikle yeniden tüm iş ortaklarımıza sağlıklı ve güzel bir yıl dileyerek başlamak istiyorum.

Devamı
Vaillant Türkiye ısı pompası ile yeni döneme hazırlanıyor

Vaillant Türkiye, 14 Aralık 2023 tarihinde ekonomi basınından temsilcilerle bir araya gelerek bir basın toplantısı düzenledi. İklimlendirme sektörünün yıl değerlendirmesi yapılarak Vaillant Türkiye’nin sonuçlarına dair bilgiler paylaşılan toplantıda; ısı pompasının sektör için önemi ve bu ürünün pazardaki durumunun yanı sıra Vaillant Türkiye’nin ısı pompası alanındaki çalışmalarından bahsedildi.

Devamı
Vaillant, yetkili satıcılarını dünyanın en ilgi çekici merkezlerinde ağırlamaya devam ediyor

Vaillant Türkiye, başarılı yetkili satıcılarını Bişkek ve Panama seyahatleri ile ödüllendirdi. Kombi ve panel radyatör grubunda hedefleri gerçekleştiren yetkili satıcılar, dünyanın en dikkat çekici coğrafyalarından olan Bişkek ve Panama’da unutulmaz bir seyahat gerçekleştirdi.

Devamı
Vaillant İletişim Kurulu Toplantısı yapıldı

Vaillant Türkiye’nin iş ortaklarıyla her yıl gerçekleştirdiği İletişim Kurulu Toplantısı 21 Aralık’ta Vaillant Group Türkiye Ataşehir Genel Müdürlük Ofisi’nde yapıldı.

Devamı
Vaillant Küçük Akbabaları Koruma Projesi etki ve farkındalık alanını genişletiyor

Vaillant Türkiye’nin 8 yıldır Doğa Derneği ile birlikte yürüttüğü Küçük Akbabaları Koruma Projesi, alanındaki ender projelerinden biri olarak yeni dönemde de başarılara imza atmaya devam ediyor. Ağustos ayında düzenlenen “Süzülerek Göç Eden Kuşları Birlikte İzleyelim” etkinliğine gösterilen yoğun ilgi, gelecek dönem çalışmalarının hızlanması açısından büyük önem taşıyor. Mart ayı sonu itibarıyla yeniden Anadolu’ya giriş yapacak küçük akbabaların sayılarının artması için düzenlenecek festivalde çalışmaların kapsamı genişleyecek.

Devamı