EKİM 2023

Erol Kayaoğlu

Vaillant Group Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

Değerli İş Ortaklarımız,
Kuzeyimizdeki Rusya Ukrayna savaşının ateşi henüz sönmeden bir başka insanlık dramına bu sefer güney coğrafyamızda şahit oluyoruz.

Devamı
Ufuk Atan

Vaillant Group Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

Merhaba,
Öncelikle yılın 3. çeyreğinde elde ettiğiniz başarılı sonuçlar için sizleri tebrik ederek sözlerime başlamak istiyorum.

Devamı
Vaillant, roadshow toplantılarında iş ortakları ile bir araya geldi

Vaillant Türkiye, iş ortaklarıyla kurduğu sağlam bağları daha da güçlendirmeye devam ediyor. Şirket, iş ortakları ile bir araya geldiği roadshow toplantıları kapsamında İstanbul, Ankara, Adana ve İzmir’de buluşmalar gerçekleştirdi. Yıl içindeki performansların değerlendirildiği toplantılarda, Vaillant Türkiye ve iş ortaklarının odaklanacağı yeni hedefler ve pazardaki fırsatlar da görüşüldü.

Devamı
Vaillant’ın yenilikçi reklam kampanyası “Isı pompasına atılan imza: Vaillant”

Kombinin mucidi Vaillant, iklimlendirmede geleceğin teknolojisi olarak gösterilen ısı pompası ürünleri için yeni bir reklam kampanyası başlattı. Vaillant Türkiye, “Isı pompasına atılan imza: Vaillant” serisi reklam filmleri ile ısı pompalarının avantajlarını vurgulayarak bu alanda farkındalığı artırmayı hedefliyor.

Devamı
Vaillant Group Türkiye, Paynet ile iş ortaklarının finansal süreçlerini kusursuzlaştırıyor

Vaillant Group Türkiye, dijitalleşme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şirket, satış noktalarının ödeme süreçlerini hızlandırmak ve operasyonel verimliliğini artırmak için Paynet Ödeme Hizmetleri (Paynet) ile yeni iş birliğine imza attı. Sanal POS hizmeti sayesinde Vaillant Group Türkiye’nin satış noktaları, ürün alım ve satımlarında cep telefonlarını kullanabilecek. Müşteriler ise satın almak istedikleri ürünü istedikleri kredi kartıyla taksitle satın alabilecek.

Devamı
Vaillant’ın yeni akıllı oda termostatı myVAILLANT Smart, teknolojiyi konforla buluşturuyor

Vaillant tasarruf, konfor ve teknolojiyi özdeşleştirdiği yeni ürünlerini pazara sunmaya devam ediyor. Kombi, kazan ve ısı pompası sistemlerinin uzaktan kontrol edilebilmesini sağlayan internet erişim modülünü son derece fonksiyonel ve şık bir tasarımla geliştiren Vaillant, yeni oda termostatı myVAILLANT Smart’ı tüketicileriyle buluşturdu.

Devamı
Vaillant Küçük Akbabaları Koruma Projesi 8. yılında da etkisini artırmaya devam ediyor

Vaillant Türkiye’nin Doğa Derneği ile birlikte yürüttüğü Küçük Akbabaları Koruma Projesi, alanındaki ender projelerinden biri olarak yeni dönemde de başarılara imza atmaya devam ediyor.

Devamı
Vaillant Group Türkiye, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nin Premium Sponsoru oldu

Vaillant Group Türkiye, 4-5 Ekim tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nin Premium Sponsoru oldu. Zirvenin ilk günü Strateji ve İş Geliştirme Direktörü Dr. Ahmet Bozgeyik enerji sistemleri üzerine bir sunum gerçekleştirdi.

Devamı