TEMMUZ 2023

Erol Kayaoğlu

Vaillant Group Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

Değerli İş Ortaklarımız,
4,5 milyar yaşında olduğu varsayılan dünyamız son yıllarda eşi benzeri görülmemiş bir değişime tanıklık ediyor.

Devamı
Ufuk Atan

Vaillant Group Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

Merhaba Değerli İş Ortaklarımız,
Genel ekonomik tartışmalar, seçim, bayram, yaz başlangıcı derken yine oldukça yoğun gündemli bir çeyreği daha geride bıraktık. Bu çeyrekte de değişmeyen; Vaillant ailesi olarak tüm koşullara rağmen elde ettiğimiz sonuçlar oldu.

Devamı
Vaillant: “Evimizin içindeki iklim ile dünyamızın iklimi birbirine doğrudan bağlı”

Vaillant Group Türkiye CEO’su Alper Avdel, bu yıl üçüncü kez düzenlenen Sürdürülebilirlik Zirvesi’ndeki konuşmasında, enerji verimliliğinin önemine, yenilikçi teknolojilerin ve hibrit sistemlerin bu alandaki güçlü potansiyeline dikkat çekti.

Devamı
Vaillant Türkiye, müşteri deneyiminde mükemmellik hedefiyle Vaillant Akademi’yi hayata geçirdi

Vaillant Türkiye, Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi (EDU) iş birliği ile müşteri deneyimini mükemmele ulaştırma hedefi ile Vaillant Akademi’yi hayata geçirdi. Vaillant Türkiye iş ortaklarının katılımına açık olan Vaillant Akademi eğitimleri, İstanbul, Ankara ve İzmir’de düzenlenen “Değer Odaklı Satış” eğitimleriyle başladı.

Devamı
Vaillant yenilenen “infomobil araçları” ile en iyi müşteri deneyimini sunmayı hedefliyor

Vaillant Türkiye doğru, verimli ve sürdürülebilir iklimlendirme konusundaki bilinç ve farkındalığı artırma; mükemmel müşteri deneyimi sunma yolundaki çabalarını sürdürüyor.

Devamı
Vaillant Live ile ısı pompasında yine bir ilk

Sunduğu yeniliklerle sektörde birçok ilke imza atan Vaillant, yeni hizmeti Vaillant Live ile ısı pompası arayışında olan müşterilerine, kişiye özel premium bir hizmet daha sunuyor.

Devamı
Vaillant iş ortakları İletişim Kurulu Toplantısı’nda buluştu

Vaillant İletişim Kurulu Toplantısı, Nisan ayı içerisinde Hilton İstanbul Kozyatağı Otel’de gerçekleştirildi.

Devamı
Vaillant Group Türkiye, 25. Ulusal Kalite Günleri’nde YTÜ öğrencileri ile bir araya geldi

Vaillant Group Türkiye CEO’su Alper Avdel, Yıldız Teknik Üniversitesinde düzenlenen 25. Ulusal Kalite Günleri etkinliğinde öğrencilerle buluştu. İş hayatına dair gençlerin sorularını yanıtlayan Avdel, etkinlikte yaptığı konuşmada binalarda enerji tüketiminin önemi, iklimlendirme sektörünün yenilikçi trendleri ve Vaillant Group Türkiye’nin sürdürülebilirlik yaklaşımı hakkında bilgiler verdi.

Devamı
Vaillant, üniversite buluşmaları ile gençlere ilham vermeye devam ediyor

Vaillant, üniversiteli gençlerle buluşmaya devam ediyor. Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri ile bir araya gelen Vaillant Group Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erol Kayaoğlu, öğrencilere iş hayatında başarı için ipuçları verdi.

Devamı
Vaillant’ın split klima ailesinin yeni üyesi climaVAIR pure

Vaillant, düşük enerji tüketimi ve yüksek verimlilik özellikleriyle öne çıkan climaVAIR pure ile split klima ürün grubunda tüketicilere sunduğu seçeneklere bir yenisini daha ekledi.

Devamı
Vaillant VRF ürün gamı ile tasarruf ve konforu bir arada sunuyor

İklimlendirme sektörünün önde gelen markalarından Vaillant, “Yarın için bugünden Vaillant” söylemi ile yarının teknolojisine bugünden yatırım yapıyor. Vaillant, VRF sistemlerinde sunduğu VVS ürün gamı ile müşterilerine yüksek performans, enerji tasarrufu ve yüksek kullanıcı konforu sağlıyor.

Devamı
Vaillant’ın küçük akbaba neslini koruma çalışmaları 8. yılında

Vaillant Türkiye ve Doğa Derneği iş birliği ile hayata geçirilen Küçük Akbabaları Koruma Projesi, ekosistemin devamlılığında büyük önemi olan küçük akbaba neslini, farkındalık yoluyla koruma çalışmaları ile devam ediyor. Yılın ilk çeyreğinde Çoban Ağı ile irtibat halinde gerçekleştirilen gözlem çalışmaları sürdürülürken, küçük akbaba neslinin geniş kitlelerce tanınmasına yönelik etkinliklerin planlaması yapıldı.

Devamı
Vaillant, PartnerNET ile dijital uygulamalarına bir yenisini daha ekledi

Müşteri memnuniyetini daha da yukarıya taşıma hedefiyle yenilikçi uygulamalarını devreye alan Vaillant, PartnerNET uygulaması ile Satış Öncesi ve Sonrası Hizmetlerini daha da geliştirmeyi hedefliyor. PartnerNET, Vaillant yetkili satıcı ve servislerinin bilgiye erişimini hızlandırmak ve daha etkin planlama yapmalarını sağlamak amacıyla geliştirildi.

Devamı
Vaillant Türkiye bisikletçisi Melih Beyhan Gran Fondo’da madalya kazandı

Vaillant’ın forma ve ekipman desteği ile sponsor olduğu Melih Beyhan, Bodrum Gran Fondo Yarışması’nın 2023 yılı organizasyonunda birinci oldu.

Devamı