NİSAN 2023

Erol Kayaoğlu

Vaillant Group Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

Değerli İş Ortaklarımız,
Ülkemiz ve dünyamız zorlu zamanlardan geçerken, Mübarek Ramazan ayının tüm insanlık için kardeşliğe, paylaşıma ve iyiliğe vesile olmasını dileyerek satırlarıma başlıyorum.

Devamı
Ufuk Atan

Vaillant Group Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

Tüm iş ortaklarımıza merhaba, Şubat ayında yaşadığımız büyük deprem felaketinden doğrudan etkilenen iş ortaklarımız ve aileleri başta olmak üzere, tüm ülkemize geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Vaillant Group Türkiye olarak felaketin başından bu yana elimizden gelen tüm gayretle halkımıza ve iş ortaklarımıza destek olmaya çalıştık. Bundan sonra da yanınızda olmaya devam edeceğiz.

Devamı
Vaillant 2023’te enerji çeşitliliğine odaklanarak fark yaratmaya devam edecek

Vaillant Türkiye, 2022 yılında da büyümeye devam etti. Vaillant Group Türkiye CEO’su Alper Avdel, zorlu geçen 2022 yılında da sürdürülebilirlik ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarının itici gücüyle çift haneli büyüme elde ettiklerini belirtti.

Devamı
Vaillant, Self Servis Uygulaması ile dijitalleşen hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor

Yarını bugünden düşünen Vaillant, Satış Sonrası Hizmetler sürecindeki müşteri deneyimini Self Servis Uygulaması ile ileriye taşıyor. Vaillant müşterileri; servis talebi oluşturma, cihaz geçmişi ve sözleşme görüntüleme gibi hizmetlere günün her anı ...

Devamı
Vaillant ecoCRAFT kazanlar, ısınma ihtiyacı yüksek yapılara kapsamlı çözümler sunuyor

Enerji verimli ve çevre dostu olan ürünlere öncelik veren Vaillant, geniş kapasite aralığına sahip ecoCRAFT yoğuşmalı yer tipi kazanları ile ısınma ihtiyacı yüksek yapılara kapsamlı çözümler sunuyor. ecoCRAFT yoğuşmalı kazan ailesine yeni eklenen 350, 700 ve 1000 kW kapasiteli kazanlar, tek bir otomasyon panelinden 14 cihaza kadar kaskad bağlantı ile toplam 14.000 kW’lık ısı ihtiyacını karşılayabiliyor.

Devamı
Vaillant’ın tüm kombi modelleri ile uyumlu oda termostatı “VRT 36F” tüketicilerin hayatını kolaylaştırıyor

Sürdürülebilirlik ve müşteri odaklı iş stratejisi ile pazarda fark yaratan Vaillant, yeni oda termostatı “VRT 36F” ile teknolojiyi ergonomiyle buluşturuyor. VRT 36F, kablosuz kullanım, çevirmeli düğmesi, oda sıcaklığını LCD ekran üzerinden gösterme...

Devamı
Vaillant, ecoFIT Plus kazan ile Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’na tasarruf vadediyor

Vaillant’ın son teknoloji ile ürettiği yüksek verimle çalışan ecoFIT Plus kazanları Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda hizmete sunuldu.

Devamı
Vaillant Group Türkiye, eğitim programları ile 2022 yılında da 4 bine yakın iş ortağına ulaştı

Vaillant Group Türkiye Teknik ve Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl yüz yüze ve online olarak düzenlenen eğitim programı, 2022’de de iş ortakları tarafından büyük ilgi gördü. Gelişen teknolojik imkanlar sayesinde öğrenmenin kolaylaştırıldığı ve interaktif hale getirildiği programlara Vaillant ve DemirDöküm markalarından toplam 4 bine yakın iş ortağı katıldı.

Devamı