OCAK 2023

Erol Kayaoğlu

Vaillant Group Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

Değerli İş Ortaklarımız,
2023 yılının sizlere, tüm sevdiklerinizle güzel hatıralar biriktireceğiniz bir yıl olmasını dileyerek satırlarıma başlamak istiyorum.

Devamı
Ufuk Atan

Vaillant Group Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

Öncelikle tüm iş ortaklarımıza tekrar; sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl dileyerek sözlerime başlamak istiyorum! Zorluklar ve fırsatlarla dolu bir yılı daha geride bıraktık. Vaillant Türkiye ailesi için ayrı bir önemi olan 2022 yılını; sizlerle bir arada olduğumuz, grubumuzun Türkiye’deki 30. yılını kutladığımız güzel bir organizasyonla tamamladık.

Devamı
Vaillant sürdürülebilirlik ve müşteri odaklı iş stratejisiyle 2022 yılında da büyümeye devam etti

Vaillant Türkiye, 30. yılına özel olarak “30 Yılın Ritmiyle Bugünden Geleceğe” konseptiyle değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Devamı
Vaillant Group Türkiye “Satış Sonrası Hizmetler”de de sektöre öncülük ediyor

Vaillant Group Türkiye, Satış Sonrası Hizmetler alanındaki çalışmalarının kapsamını Dijital Servis Formu, Vaillant Self Servis ve DemirDöküm Saha Yönetimi projeleriyle genişletmeye devam ediyor.

Devamı
Vaillant Group Türkiye, iş ortaklarına ödeme kolaylığı sağlamak üzere Vakıf Katılım ile iş birliği yaptı

Vakıf Katılım ile güçlü bir iş birliğine imza atan Vaillant Group Türkiye’nin iş ortaklarına, “2 ay ertelemeli + 10 eşit taksitle” vade farksız ve komisyonsuz ödeme yapabilecekleri taksitli DBS opsiyonu sağlanarak, sektörde öncü bir adım atıldı.

Devamı
Vaillant Türkiye başarılı yetkili satıcılarını Belgrad’da ağırladı

Vaillant Türkiye’nin düzenlediği, “Vaillant Kombi Seyahat Kampanyası” kapsamında başarılı yetkili satıcılar ve satış noktaları Belgrad’da bir araya geldi.

Devamı
Vaillant Türkiye yetkili satıcıları Phuket’te buluştu

Vaillant Türkiye, başarılı yetkili satıcılarına “Vaillant Kombi Seyahat Kampanyası” kapsamında Phuket tatili hediye etti.

Devamı
Vaillant’tan kış aylarında tasarruf için kombi kullanım tüyoları

Kombiyi doğru kullanmanın hem bütçe hem de sürdürülebilirlik için önemli olduğuna dikkat çeken Vaillant, kış aylarında ısınırken daha az fatura ödemenin tüyolarını verdi.

Devamı
Vaillant, Küçük Akbabaları Koruma Projesi’nde 2022 yılında farkındalık çalışmalarına odaklandı

Vaillant Türkiye ve Doğa Derneği iş birliği ile hayata geçirilen Küçük Akbabaları Koruma Projesi, ekosistemin devamlılığında büyük önemi olan küçük akbaba neslini koruma hedefiyle 2015 yılından bu yana kesintisiz devam ediyor.

Devamı
Vaillant dijital iletişim kampanyası ile çevreci ısı pompalarına dikkat çekiyor

Tüm çalışmalarını “Yarın için bugünden” bakış açısı ile hayata geçiren Vaillant, hayata geçirdiği dijital iletişim kampanyasında, yüzde 25 elektrik enerjisi harcayarak yüzde 100 enerji kullanımına eş değer performans sağlayan ve 700 kat daha çevreci soğutucu akışkana sahip Vaillant ısı pompalarına dikkat çekiyor.

Devamı
Protherm’in logosu yenilendi

Türkiye ısıtma pazarında segmentinin en önemli ve yenilikçi markalarından olan Protherm markasının logosu yenilendi.

Devamı